Μακαρονάδα με χωριάτικα λουκάνικα

 

Υλικά Συνταγής


    500 γραμμ. λινγκουίνι
    1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
    1 σκελίδα σκόρδο σπασμένη
    1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
    4 χωριάτικα λουκάνικα
    250 γραμμ. ασπρομανίταρα κομμένα σε φέτες
    1 κλαδάκι φασκόμηλο
    1 κλαδάκι θυμάρι
    3 ντομάτες ψιλοκομμένες
    1/3 φλιτζ. λευκό ξηρό κρασί
    αλάτι
    πιπέρι

1. Αφαιρούμε το περίβλημα των λουκάνικων και τα ψιλοκόβουμε. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λουκάνικα για 2΄-3΄.

2. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα αφήνουμε να σοταριστούν όλα μαζί για 2΄-3΄. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε για 2΄-3΄.

3. Σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τις ντομάτες και τα μυρωδικά. Αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε την κατσαρόλα. Βράζουμε τη σάλτσα σε μέτρια φωτιά για 10΄.

4. Στο μεταξύ, βράζουμε τα ζυμαρικά και έτσι όπως στάζουν τα ρίχνουμε στη σάλτσα.

5. Δυναμώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για 1΄-2΄, να μελώσει η σάλτσα. Σερβίρουμε αμέσως με τριμμένο τυρί.


http://www.argiro.gr/


#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn more
Ok, Go it!